Despre noi!

Asociatia Centrul de Protectie a Mediului - Bihor este persoana juridica de drept privat, organizatie neguvernamentala, non profit si apolitica, infiintata in temeiul O.U.G. Nr. 26/2000 cu modificarile si completarile ulterioare.

Asociatia Centrul de Protectie a Mediului - Bihor este o organizatie ce militeaza pentru apararea unui drept fundamental al omului, drept aparat si de Constitutie, dreptul la un mediu sanatos si curat.

Asociatia Centrul de Protectie a Mediului - Bihor a luat fiinta in noiembrie 2005 si are ca scop protejarea mediului inconjurator, prin derularea unor actiuni ce sa duca la dezvoltarea spiritului ecologist in randul tuturor cetatenilor.

Totodata, asociatia Centrul de Protectie a Mediului - Bihor isi propune sa sustina implementarea legislatiei europene in domeniul protectiei mediului, legislatie transpusa in tara noastra de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.

Prin abordare domeniului de gestiune a deseurilor, dorim obtinerea unor rezultate pe termen scurt, rezultate care sa indemne pe toti cetatenii la o participare mai intensa la actiunile Asociatiei, actiuni care sa demonstreze ca putem avea un mediu sanatos si curat pentru noi si urmatii nostri.

Din dorinta apararii dreptului la un mediu curat si sanatos, va asteptam cu drag in randurile noastre.

Echipa CPM-BH