Copyright

Informaţiile de pe acest site sunt adresate domeniului public. Se menţionează cazul in care informaţiile aparţin domeniului privat. Informaţiile prezente in http://www.salvatinatura.ro adresate domeniului public pot fi downloadate gratuit.

Site-ul conţine o cantitate foarte mare de informaţii, http://www.salvatinatura.ro deţine drepturile de copyright ale tuturor informaţiilor de pe acest website. Reproducerea, copierea, distribuirea, vanzarea, modificarea sau derivarea intr-o altă formă sunt strict interzise, exceptand permisiunea scrisă din partea http://www.salvatinatura.ro

Site-ul conţine anumite informaţii a căror drepturi de autor nu aparţin http://www.salvatinatura.ro, ci proprietarilor respectivi a informaţiilor sau mărcilor inregistrate respective. In acest caz se menţine ce este menţionat in aliniatul de mai sus.

Asociaţia Centrul de Protecţie a Mediului Bihor nu este responsabilă şi nu răspunde pentru actualitatea informaţiilor sau greşelile tipografice sau de actualitate de pe site. Facem tot efortul ca informaţiile de pe site să fie cat mai actuale şi corecte, cu toate acestea, se fac modificări periodice fără a menţiona acest lucru.

Dacă aveţi sugestii sau reclamaţii in legatură cu conţinutul site-ului, scrieţi-ne in secţiunea Părerea ta.

Confidenţialitate

Accesand http://ww.salvatinatura.ro sunteţi automat de acord cu legile internaţionale ale Internetului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestora.

Vă mulţumim!